ЗА ФИРМАТА

„Тривас” ЕООД стъпва на многогодишен опит в сферата на опаковките и системите за източване на течности и има за цел да наложи на пазара уникално решение за източване на течности, Минико.

Минико е ориентиран към домакинствата, там, където, мястото е от голямо значение и компактността е приоритет.

„Тривас” ЕООД има регистриран дизайн на Общността, както и регистрация на патент за полезен модел за продукта си Минико (като устройство за съхранение и дозирано източване на вода и други течности) от Патентно ведомство на Република България.

Фирмата обединява опит в сферата на опаковките за течности и полутечности (познати още като Bag-in-box), картонени опаковки за тежки товари (Heavy Duty) и системи за източване. „Тривас” ЕООД си партнира със световни лидери в бранша, като Worldwide Dispensers.


История на фирмата

1992 - ЕТ „Венус” е регистрирана и започва дейността си като търговска фирма с международна дейност.

1996 - Фирмата става партньор на водещ европейски холдинг за опаковки, David S Smith Packaging . По-специално, дейността е свързана със следните продукти: Bag-in-box , картонени опаковки за тежки товари Heavy Duty , пластмасови кранчета и канелки, и други. ЕТ „Венус” изиграва решаваща роля при налагането на опаковката Bag-in-box в България и съседните страни.

Партньори на ЕТ „Венус” са били следните фирми:

•  за опаковки Bag-in-box: Домейн Бойар, Винпром Търговище, Винекс Славянци, Вини Сливен, Винекс Преслав, Черноморско злато, Флорина и др.

•  за картонени опаковки: Кока Кола, Крафт Фуудс, Видима Идеал, Флорина, BBB , Миролио, Панхим, Югоплод и др.

2007 - „Тривас” ЕООД става приемник на опита и дейността на ЕТ „Венус”, която е закрита същата година.