ОТЗИВИ

Ще бъдем признателни ако ни изпратите вашите отзиви, мнения, препоръки и коментари.

Ако имате въпроси към нас и искате да Ви отговорим лично, пишете ни на
e-mail office@minnico.com

Име:
Град:

 

Моля, напишете Вашето съобщение:

Благодарим Ви!

Светослав Стаматов, Бургас
За втори път се възползваме от промоционалната оферта за 3-те тубички и оборудвахме и роднините си. Вече три семейства ползваме тубичките и зиме, върху кухненският плот, и лете в хладилника, за да е хладка водата. Изключително доволни сме и вече не можем без тези малки симпатични тубички. Работят безотказно, което е важно когато се ползват постоянно. Добре замислени и чудесно изработени! Поздравления и благодарности!
Георги Цонев, Бургас
Купих си я от Кауфланд. Видях я случайно, защото беше затрупана с други стоки, и след кратък размисъл я взех. Много съм доволен. Страхотна идея за летните жеги. Измислена е много добре: с голям отвор, за да може лесно да се мие отвътре, и с кранче, което не капе и се сваля също за лесно измиване. Освен това заема място колкото една кутия за сирене. Поздрави!
Матей Николов, София
Купих си умната туба от Стройкото тази година и много сме доволни, както аз така и моето семейство от този продукт. Толкова е малък, а толкова много ни радва. Само мога да похваля изобретателя му !!!
Valentin, Varna
И НА МЕН МИ ХАРЕСВА, НО Е ХУБАВО ДА ИМА И ОТ 5 ЛИТРА ТУБИ. ЗА ЛОЗЕТО НАПРИМЕР.
Величка Царева, Свиленград
Mного съм доволна от продуктите на фирма Минико, те са удобни, практични, лесни за поддръжка, те са незаминима част от нашето ежедневие. Освен за вода, ние ги използваме и за алкохол.
Росица Младенова, София
Умната туба ни помага да сме по-екологични в къщи, защото ползваме кана за филтриране на чешмяна вода с цел да избегнем излишния амбалаж от купешката минерална вода и тъй като въпросната кана не побира достатъчно количество, пълним "минико" и така има винаги готова вода за пиене и готвене.
Върши много добра работа и на път с колата - винаги имаш вода под ръка, както за пиене, така и да измиеш нещо ако се наложи, а наблизо няма бензиностанция.
Симпатична и практична!
Антон Здравков, София
Много практично. Пробвайте!
БОБИ ВЕЛКОВ, София
СУПЕР Е, ИМАМ ТРИ
Татяна Димитрова, София
Страхотно е!!!!!!!!
Вече го изпробвах и благодарение на него изобщо не усетихме 40 градусовите жеги навън.
Хвала на този, който го е измислил. Сега няма да си купувам ДИСПЕНСЪР.
Опитайте и ВИЕ и няма да сгрешите.
Мая, София
Чудесно изобретение! Вече 2-3 месеца го ползваме и все още всеки път като си наливам вода се удивлявам колко е гениално! Ще поръчаме още едно, за да имаме и за хладилника.
ето къде сме го позиционирали - http://i133.photobucket.com/albums/q53/gushche/minnico.jpg
Диана Георгиева, София
Работя със създателите на Минико още от самото зараждане на идеята и искрено им желая успех. Възхищавам се на ентусиазма, постоянството и усилената им работа. Поздравления за страхотното представяне на продукта на Коледния базар - Минико извиква усмивка на сипатия у всеки спрял се на щанда.